CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Bu akşam ilçe binamıza bir saldırı oldu. Silah kullanıldığı yönünde en azından bende bir bilgi yok. İlçe başkanımız ve yöneticilerimiz kaba kuvvetle darp edilmişler" dedi.

Olay, akşam saatlerinde CHP Eyüpsultan İlçe Teşkilatı binasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçe binasına gelen bir grup, henüz bilinmeyen bir nedenle CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek’in de aralarında olduğu CHP’liler ile tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, Nuri Telek ve Ali Haydar İskar isimli üç partili yaralandı.

YARALILARIN DURUMLARININ İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.

Olay yerine gelen CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, gazetecilere kısa bir açıklama yaparak, "Bizde durumu anlamaya çalışıyoruz. Güvenlik güçleri durumu netleştirip bize bilgi verdikten sonra anlamış olacağız. Bu akşam ilçe binamıza bir saldırı oldu. Silah kullanıldığı yönünde en azından bende bir bilgi yok. İlçe başkanımız ve yöneticilerimiz kaba kuvvetle darp edilmişler. Şimdi yaralanan yöneticilerimiz ve ilçe başkanımızı hastaneye gönderdik. Hayati tehlikeleri yok. Vücutlarının belirli bölgelerinde yaralanmalar var. Toplam 3 kişi. Silahla yaralanma yok. Yaralılarımız kaba kuvvet darp nedeniyle yaralılar" dedi.

CHP Eyüpsultan İlçe Binası’ndaki kavgada 1 gözaltı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eyüpsultan İlçe Teşkilatı binasında İlçe Başkanı Sinan Akçiçek’in de yaralandığı kavgada 1 kişi gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde CHP’nin Eyüpsultan İlçe Teşkilatı binasında yaşanmıştı. İlçe binasına gelen bir grup, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve 2 partiliyi darp etmişti. Olayda yaralanan Akçiçek ve diğer CHP’liler hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olayın ise CHP’nin Eyüpsultan’da gösterdiği belediye başkan adayının diğer bir grup tarafından hoş karşılanmaması nedeniyle çıktığı ileri sürüldü. Olayın faili olduğu iddia edilen şüpheli M.S.A.’nın ise gözaltına alındığı öğrenildi.

Konuyla ilgili detaylı inceleme devam ediyor.

Kaynak: iha