Cinayet Davasında Şok Savunma: 'Yapay Zeka Aklımı Okuyordu'
Yayınlanma:
Bir cinayet davasında sanık, iki kişinin ölümüne ve üç kişinin yaralanmasına neden olduğu olayda ilginç bir savunma yaptı.
Bir mahkeme duruşmasında, iki kişiyi öldüren ve üç kişiyi yaralayan sanık, olay sırasında 'yapay zeka ile aklının okunduğunu' iddia etti. Sanığın bu açıklaması, duruşmada dikkat çekici anlara sahne oldu.
Olayın detayları ise oldukça çarpıcı. Sanık, yaşananların ardından kendisini savunmak için alışılmadık bir yöntem seçti. Yapay zeka teknolojisinin etkisi altında olduğunu öne sürerek mahkemeye başvurdu.
Bu durum, hem yargı sürecini hem de toplumda yapay zeka konusundaki tartışmaları yeniden gündeme getirdi. Mahkeme heyeti, sanığın bu savunmasını dikkate alarak duruşmaya devam etti.
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.