Denizli'de 1,5 milyon liralık dolandırıcılık: Şüpheli Gürcistan'a kaçarken yakalandı

Denizli'de 1,5 milyon liralık dolandırıcılık: Şüpheli Gürcistan'a kaçarken yakalandı
Denizli'de 1,5 milyon liralık dolandırıcılık olayında, kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan şüpheli Gürcistan'a kaçarken yakalandı.

Denizli'nin Kale ilçesinde yaşanan bir dolandırıcılık olayında, kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan Erkan Dağbakan (38), M.Y.'den 1,5 milyon lira değerinde para ve ziynet eşyası aldı. Olay, Kale ilçesine bağlı Gökçeören Mahallesi'nde meydana geldi.

Şüpheli, M.Y.'nin evine giderek, evdeki para ve altınların terör suçlarına karıştığını ve inceleme için kriminal laboratuvara gönderileceğini iddia etti. M.Y., şüphelinin bu sözlerine inanarak, 1,5 milyon TL değerindeki para ve altınlarını bir çantaya koyarak teslim etti. Daha sonra dolandırıldığını anlayan M.Y., durumu jandarmaya bildirdi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek şüphelinin Erkan Dağbakan olduğunu belirledi. Kolundaki dövme sayesinde şahsın izini süren ekipler, Dağbakan'ın İstanbul ve Trabzon'dan geçerek Gürcistan'a kaçmaya çalıştığını tespit etti. Gürcistan sınırında yakalanan Dağbakan, adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklandı.

247543-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.