Fatih'te Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Fatih'te Motosiklet Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
Fatih'te motosikletin taksiye çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Fatih'te meydana gelen bir trafik kazasında, motosiklet sürücüsü Sinan Delek hayatını kaybetti. Kaza, 15 Mayıs Perşembe günü saat 23.00 sıralarında Aksaray Mahallesi Kennedy Caddesi'nde, 56 ABB 529 plakalı motosikletin, 34 TIG 91 plakalı taksiye arkadan çarpması sonucu gerçekleşti.

Kazada motosiklet sürücüsü Sinan Delek (28) ağır yaralandı ve kaldırıldığı Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde bulunan E.Y. ise motosikletten kopan parçaların isabet etmesi sonucu bacağından yaralandı ve Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yetkililer, yaralının hayati tehlikesinin olmadığını açıkladı.

Ölen motosiklet sürücüsü Sinan Delek'in, sosyal medya hesabından motosikletiyle tek tekerlek yaptığı ve hızının saatte 240 kilometreye ulaştığı anları paylaştığı ortaya çıktı. Ayrıca, Delek'in sosyal medya profilinde "Cenaze Hizmetleri ve Mezarlık" yazısı bulunduğu tespit edildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

5415-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.