Geri Dönüşüm Tesisinde Patlama ve Yangın: İki İşçi Dumandan Etkilendi

Geri Dönüşüm Tesisinde Patlama ve Yangın: İki İşçi Dumandan Etkilendi
Bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen patlama sonrasında çıkan yangında iki işçi dumandan etkilendi.

Bir geri dönüşüm tesisinde patlama gerçekleşti. Patlamanın ardından yangın çıktı ve olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürerken, iki işçinin dumandan etkilendiği bildirildi.

Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Patlamanın nedeni henüz belirlenemezken, yetkililer konuyla ilgili soruşturma başlattı. Yangının büyümeden söndürülmesi için hızlı bir müdahale gerçekleştirildi.

Etkilenen işçilerin sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi. Olayla ilgili daha fazla detayın ilerleyen saatlerde açıklanması bekleniyor.189859 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.