İçişleri Bakanı Yerlikaya: İstanbul'da 144 kilogram skunk ele geçirildi
İstanbul Esenyurt'ta uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında düzenlenen bir operasyonda 144 kilogram skunk ele geçirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmaların başarılı sonuç verdiğini duyurdu.
Operasyon kapsamında Esenyurt'ta iki araç ve bir eve eş zamanlı baskın düzenlendi. Bakan Yerlikaya, operasyonda 144 kilogram skunk maddesi ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin gözaltına alındığını belirtti. Operasyonun detayları hakkında daha fazla bilgi paylaşılmadı.
Yerlikaya, başarılı operasyona katkıda bulunan tüm emniyet güçlerini tebrik ederek, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.