İzmir'de İZBAN güvenlik görevlisine saldırı: 1 ölü

İzmir'de İZBAN güvenlik görevlisine saldırı: 1 ölü
İZBAN treninde sigara içen bir şahıs, kendisini uyaran güvenlik görevlisine saldırdı ve yaralanan görevli hayatını kaybetti.

İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen olayda, İzmir Banliyö Sistemi (İZBAN) treninde sigara içen 37 yaşındaki M.D., kendisini trenden indiren güvenlik görevlilerine saldırdı. Saldırıda yaralanan 44 yaşındaki güvenlik görevlisi Seydihan Alsaç, kaldırıldığı hastanede 1 gün sonra hayatını kaybetti.

Olay, pazartesi günü saat 17.00 sıralarında Cumaovası İstasyonu'nda yaşandı. Aliağa'dan Torbalı'ya giden İZBAN treninde sigara içen M.D., Havalimanı İstasyonu'nda diğer yolcuları rahatsız etti. Bunun üzerine vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi ve M.D., Cumaovası İstasyonu'nda güvenlik görevlileri tarafından trenden indirildi. İndirildikten sonra M.D., kendisini uyaran Seydihan Alsaç ve 37 yaşındaki H.K.'ya saldırdı.

Sağlık ve polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle M.D. gözaltına alındı. Yaralanan Seydihan Alsaç ve H.K., Gaziemir Nevvar Salih İşgören Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Alsaç, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Alsaç'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.