Kablo Hırsızlığı Operasyonunda 7 Kişi Tutuklandı

Kablo Hırsızlığı Operasyonunda 7 Kişi Tutuklandı
İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonda, 6 milyon TL değerinde kablo çalan 7 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda kablo hırsızlığına karışan bir çeteyi tespit etti. Çetenin, son dönemde birçok bölgede gerçekleştirdiği hırsızlıklar sonucu büyük miktarda kablo çaldığı belirlendi. Yapılan operasyon neticesinde, şüphelilerin saklandıkları adreslere baskın düzenlendi ve toplamda 7 kişi yakalandı.

Operasyon sırasında ele geçirilen malzemeler arasında çeşitli türlerde kablolar ve hırsızlıkta kullanılan aletler yer aldı. Yetkililer, bu tür suçların önlenmesi için çalışmaların devam edeceğini ve benzer olaylara karşı daha sıkı tedbirler alınacağını açıkladı. Gözaltına alınan şahısların adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Hırsızlık olaylarının artması üzerine emniyet güçleri, özellikle inşaat alanları ve sanayi bölgelerinde devriye sayısını artırma kararı aldı. Bu durumun, hem kamu güvenliğini sağlamak hem de maddi kayıpların önüne geçmek amacıyla yapıldığı ifade edildi.191992 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.