Şişli ve Beyoğlu'nda 100 milyon liralık kaçak lüks ürün operasyonu
Yayınlanma:
İstanbul'da düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 100 milyon lirayı bulan 2 bin 180 kaçak çanta ve 435 gümrük kaçağı ürün ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şişli ve Beyoğlu'ndaki iş yerlerine düzenledikleri operasyonlarda, yasa dışı yollarla ülkeye sokulan lüks ürünlere el koydu.
Operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 100 milyon lira olan 2 bin 180 adet pahalı marka çanta ve 435 adet gümrük kaçağı ürün ele geçirildi. Ürünlerin yurt dışından gelen yolcular tarafından ülkeye sokulduğu ve yerli ve yabancı turistlere satıldığı tespit edildi.
Baskınlarda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı ve '5607 Sayılı Kanun'a Muhalefet suçundan adli makamlara sevk edildi.
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.