İçişleri Bakanı Yerlikaya: 'Sevenler' çetesinin elebaşı dahil 9 şüpheli yakalandı
Yayınlanma:
'Sevenler' suç örgütünün elebaşı ve 8 üyesi, Edirne merkezli operasyonla yakalandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Edirne merkezli 6 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen bir operasyon sonucu 'Sevenler' adlı organize suç örgütünün elebaşı N.S. dahil 9 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, şüphelilerin yakalanmasının yanı sıra 3 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, 2 otomobil ve çok sayıda pasaport ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonla ilgili bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı.
Yakalanan şüpheliler hakkında 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve üye olmak', 'Suç gelirlerini aklama' ve 'Göçmen kaçakçılığı' suçlarından soruşturma başlatıldı. Operasyonun detaylarıyla ilgili daha fazla bilgi önümüzdeki günlerde paylaşılacak.
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.