Kapıkule'de 3 bin 193 kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Kapıkule'de 3 bin 193 kaçak elektronik sigara ele geçirildi
Kapıkule Sınır Kapısı'nda yapılan aramada 9 bin 993 kaçak elektronik sigara ve ekipman ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Edirne'nin Kapıkule Sınır Kapısı'nda, Bulgaristan'dan Türkiye'ye giriş yapmak isteyen bir TIR'da geniş çaplı bir kaçakçılık operasyonu gerçekleştirildi.

Gümrük ekipleri tarafından şüphe üzerine X-Ray taramasına alınan TIR'da, detaylı arama sonucu 3 bin 193 elektronik sigara, 6 bin sigara filtresi ve 800 elektronik sigara kartuşu ele geçirildi. Toplamda 9 bin 993 elektronik sigara ve elektronik sigara parçası gümrük görevlileri tarafından bulundu.

Olayla ilgili olarak 1 şüpheli gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor. Ele geçirilen kaçak elektronik sigaraların piyasa değerinin ne kadar olduğu henüz açıklanmadı.

39176-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.