Keçiören'de iş arkadaşı pompalı tüfekle ateş açtı: Saldırgan 3 saatte yakalandı
Yayınlanma:
Ankara'nın Keçiören ilçesinde iş arkadaşı tarafından pompalı tüfekle vurulan Abdullah Ü.'nün saldırganı 3 saat içinde yakalandı.
Ankara'nın Keçiören ilçesinde, Ayvalı pazar yerinde meydana gelen olayda Abdullah Ü., iş arkadaşı İ.K. tarafından pompalı tüfekle başından vuruldu. Edinilen bilgilere göre, Abdullah Ü. ve İ.K. arasında önceden var olan bir husumet bulunuyordu.
İ.K., olaydan sonra olay yerinden kaçtı. Ancak, Cinayet Büro ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda 3 saat içinde yakalanarak gözaltına alındı. Saldırıya uğrayan Abdullah Ü.'nün ise yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.
Öte yandan, saldırının gerçekleştiği anlar çevrede bulunan kişiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, İ.K.'nın pompalı tüfekle Abdullah Ü.'ye ateş açıp hızla kaçtığı açıkça görülüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak:DHA
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.