Kırklareli'nde korkunç olay: Hacı Türkmen, birlikte yaşadığı Aysel S.'yi öldürüp intihar etti
Kırklareli'nin Karakaş Mahallesi'nde yaşayan 60 yaşındaki Hacı Türkmen, önce evini ve otomobilini ateşe verdi. Komşuları tarafından gece saat 02.30 sıralarında fark edilen yangın sonrası itfaiye ekipleri olay yerine müdahale etti. Yangında ev kullanılamaz hale gelirken, Hacı Türkmen'in izine rastlanmadı.
Daha sonra, Demircihalil köyü yakınlarında yanan bir otomobil ihbarı üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Otomobilin yaklaşık 15 metre uzağında, Hacı Türkmen ve birlikte yaşadığı 53 yaşındaki Aysel S.'nin cansız bedenleri bulundu. Yapılan incelemelerde, Aysel S.'nin tabancayla vurulduğu ve Hacı Türkmen'in de aynı silahla intihar ettiği tespit edildi. İki kişinin cansız bedenleri, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Hacı Türkmen'in eşinden boşandıktan sonra Aysel S. ile birlikte yaşadığı, 3 çocuğu olduğu öğrenildi. Komşusu Ayşe Düzyol, gece yaşananları anlatırken, Hacı Türkmen'in imam nikahıyla Aysel S. ile yaşadığını ve kıskançlık nedeniyle bu olayın yaşandığının konuşulduğunu belirtti. Düzyol, Hacı Türkmen'i iyi bir insan olarak tanımladı.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.