Mardin'de Vergi Dairesi Memurunun Ölümü Şok Yarattı

Mardin'de Vergi Dairesi Memurunun Ölümü Şok Yarattı
Mardin'de bir vergi dairesi memuru evinde ölü bulundu. Olay, memurun komşuları tarafından fark edildi.

Mardin'de bir vergi dairesi memurunun evinde ölü bulunması, şehirde büyük bir üzüntüye neden oldu. Olay, memurun komşuları tarafından evinden gelen kötü kokuların fark edilmesiyle ortaya çıktı. Komşuları durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı incelemede memurun hayatını kaybettiğini belirledi.

Henüz ölümün kesin nedeni belirlenemedi. Olayın ardından, memurun iş yerindeki meslektaşları, onun son zamanlarda sağlık sorunları yaşadığını ifade etti. Yetkililer, memurun evinde yaptığı ilk incelemenin ardından daha detaylı bir soruşturma başlattı.

Mardin Vergi Dairesi'nden yapılan açıklamada, memurun ani ölümü nedeniyle derin bir üzüntü içerisinde oldukları belirtildi. Ayrıca, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunuldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve sonuçların kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.134985 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.