Sarıyer'de ahşap binada yangın: Alevler yan binaya sıçradı

Sarıyer'de ahşap binada yangın: Alevler yan binaya sıçradı
Sarıyer'de çıkan yangın, iki ahşap binayı etkiledi ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Sarıyer'in Emirgan Mahallesi'nde, Ata Caddesi üzerinde bulunan iki katlı ahşap bir binada saat 15.45 sıralarında yangın çıktı. Henüz yangının çıkış nedeni belirlenemezken, rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen alevler, yakınındaki Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait olduğu öğrenilen boş ve tadilat halindeki iki katlı binaya da sıçradı.

Çevre sakinlerinin itfaiye ve polis ekiplerine yaptığı ihbarlar sonrasında olay yerine hızla müdahale edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alınıp söndürüldü. Yangın anı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. Polis ve itfaiye ekipleri, yangınla ilgili soruşturmalarını sürdürüyor.

5704-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.