Esenyurt'ta boşanma aşamasındaki eşine kezzaplı saldırı: Baba ve kız yaralandı
İstanbul Esenyurt'ta yaşanan olayda, 5 yıldır ayrı olduğu ve boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Karslıoğlu'na (30) tehditler yönelten Hakan K. (34), eşinin evinin önüne gelerek, penceredeki babası Zeki Yılmaz'a ve kız kardeşi Aycan Yılmaz'a kezzapla saldırdı. Baba ve kız yaralanırken, Hakan K.'nin 2023 yılında da eve taşla saldırdığı öğrenildi. Olay anları güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.
Saldırı, dün saat 17.30 sıralarında İnönü Mahallesi'nde meydana geldi. Ayşe Karslıoğlu'nun ifadesine göre, Hakan K., 3 yıl önce açtığı boşanma davası süreci boyunca ölümle tehdit ediyordu. Hakan K., kezzap dolu bir pet şişeyi fırlatarak Zeki Yılmaz'ın yüzüne ve onu korumaya çalışan kızının koluna isabet ettirdi. Ardından olay yerinden kaçtı.
Yüzünden ve kolundan yaralanan baba ve kız, hastaneden sağlık raporu alarak emniyete gidip şikayette bulundu. Ayşe Karslıoğlu ise yaşadıklarını, "Evde olsaydım benim yüzümü yakacaktı. Ölmeden bundan kurtulmak istiyorum." sözleriyle anlattı. Karslıoğlu, Hakan K.'nin sürekli tehditleri nedeniyle işine ve sosyal hayatına devam edemediğini, tutuklanmasını istediğini belirtti.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.