İSTANBUL, (DHA)- Atlas Üniversitesi, geleneksel aile iftarı düzenledi. İftarda konuşan Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Yusuf Elgörmüş, daha iyi bir gelecek oluşturabilmek adına çalıştıklarını ifade etti.

Atlas Vadi Kampüsteki iftar programına, akademik ve idari personeli katıldı. Programda konuşan Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Yusuf Elgörmüş, “Farklı disiplinlerde çalışan, bilim ve akademi yolunda aynı yöne bakan değerli çalışma arkadaşlarımla böyle güzel ve büyük bir sofrada bir arada olabilmek ramazan ayının en güzel yanı” dedi.

Üniversitenin 'Kelebek Etkisi' mottosunu anlatan Elgörmüş, şunları kaydetti:

“Bir kelebeğin kanadı büyüklüğündeki seçimlerimizin ya da eylemlerimizin çok daha iyi bir gelecek yaratmada etkili olabileceğini düşünerek 'Kelebek Etkisi' sloganıyla çıktığımız bu yolda, siz değerli çalışma arkadaşlarımla yolumuza devam ediyoruz. Araştırmaya ve bilime yön veren, evrensel değerleri benimseyen bir yaklaşımla, ulusal ve uluslararası düzeyde araştırmalarla toplum ve insanlık yararına çalışmalar yapan güçlü akademik kadromuz ve yenilikçi tarzımızla, bu hikayeyi birlikte yazmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: dha