Ayyıldız Hareketi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ sosyal medya hesabından Yusuf Halaçoğlu, Özcan Yeniçeri ve Nevzat Bor’un kendisine desteklerini açıkladığını belirtti.

Ayyıldız Hareketi’ni başlatan Ümit Özdağ yeni partisini 26 Ağustos’ta kuracağını açıkladı. Özdağ, Beyoğlu’nda gerçekleştirdiği basın toplantısıyla partisinin detaylarını anlattı. Hedeflerinin muhalefette kalmak değil Türkiye’yi yönetmek olduğunu söyledi.

Türk Tarihçi ve Siyasetçi Yusuf Halaçoğlu, Türk akademisyen ve siyasetçi Özcan Yeniçeri, İyi Parti kurucu üyelerinden olan Nevzat Bor, Ümit Özdağ’ı ziyaret ederek desteklerini açıkladılar.

İYİ Parti kurucu üyeleri Yusuf Halaçoğlu, Özcan Yeniçeri ve Nevzat Bor, 2018 yılında partilerinden ve partideki görevlerinden istifa etmişlerdi.

Halkın isteği doğrultusunda kurdukları İYİ Parti’nin büyük bir umut olduğunu belirten Halaçoğlu, ancak oluşturulan parti yönetiminin büyük hatalar yaptığını söyledi.

Özdağ, sosyal hesabından yaptığı paylaşımda “Yusuf Halaçoğlu hocamız Özcan Yeniçeri hocamız ve Nevzat Bor dostumuz ziyaret ederek desteklerini açıkladılar. Türkiye için mücadele edeceğiz. Ziyâret ve destekleri için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim