BAHÇELİ ve KORUMALARI

 

 

 

Bundan birkaç ay önceydi bir asker kökenli gönüldeşimiz beni aradı İsmail abi yüzüne diye demiyorum senin adının paralelcilerle karıştırılmasına şok oldum şaşkınım ve akıl tutulması yaşıyorum biz seni zerresine kadar bilir ve tanırız bu iftira sana uzaktan gelmemiştir dedi. Ve ilave etti eğer bu iftiraların arkasında genel merkez var ise yazıklar olsun ben sana bir bilgi vereceğim onları uyar dedi.Nedir kardeşim dedim?

 

 

 

Sn. Bahçeli paralelciliği ülkücülerde aramak yerine yanında koruma amiri ve korumalarında arasın dedi!Nasıl yani dedim yemin ederek devam etti cemaat mensubu koruma şu kişidir sen bunları uyar dedi!Bende kendine kardeşim ben ne desem İsmail Türk fitne yaptı diyorlar,şimdi böyle bir şeyi bildirsem aynı şey olur tıpkı “Murat İde “meselsinde gibi daha çok sahip çıkarlar adamlar ödüllendirilir dedim!Ben bu işe bu yüzden girmeyeceğim diyerek devam ettim kaset mevzularında da böyle oldu! Enteraktif bir adamım çok gezen araştıran korkusuzca yazan biri olduğum için bana bir çok bilgi gelir ülkücüler yazar tabiatıyla bu işleri istismar edenlerde olur,manuple edildiğimiz de olmuştur ama çoğu doğru çıkar ben uyarımı yaptım genel bir ahlaki çöküş var sokakta bunlar konuşuluyor rezil olabiliriz tetbir alın dedim sonrasında vay İsmail nereden biliyordu diye suçlandım!

 

 

 

Dün haberlere Bahçeli’nin korumaları fetöcü çıktı haberleri çıkınca bunları tekrar hatırladım!İnsanın aklına bir çok soru geliyor!Bu hikayeyi önceden bilmeseydim açıkçası şimdi beklide bu bir algı operasyonudur diyebilirdim! Hatta birkaç gün önce MHP ye sızmaya çalıştılar açıklamasını Sn. Bahçeli yaptıktan sonra acaba? Sorularını sorabilirdim!Önyargı gerçekten çok kötü bir şey insanı adaletsizliğe getirebiliyor!Yetkili,yetkisiz dostlarla konuşuyorum herkes bir şeyler diyor senin fetöcü olmadığını uçan kuş bilir ismini Bahçeli isterse listeden sildirir veya Celal Adan MHP hükümet ilişkilerinde en yetkili isim oda istese yapabilir genel merkez tıpkı aynı davadan gözetim altına alınıp hemen salınan arkadaşların gibi seni de kurtarabilir gibi bir çok telkinler geliyor! Sizinle AKP niye uğraşsın muhalif olmasaydınız Akşener’i desteklemeseydiniz sizin başınıza bu işler asla gelmezdi gibi insanı çok düşündüren cevapları olmayan sorular oldukça fazla! Ne diyeceğimi bilemiyorum!

 

 

 

Bazıları da yazma çizme sus Bahçeli seni o zaman affeder diyor!Bazıları Cumhurbaşkanını hiç eleştirme yoksa kurtulamazsın diyor!Velhasıl işimiz kime kaldı bilemiyorum? Tutuklu arkadaşlarımız yatıyor,tutuksuz arkadaşlarımız cezalandırılmış gibi seyahat hürriyetleri ellerinden alındı,karakola imza vermek zorundalar bütün bunlar güven zedeleyen adalete inancınızı kaybettiren şeyler!Bende biliyorum gelsem tutuklansam da eninde sonunda temize çıkarım ama bu arada çekeceklerimiz bizde nasıl izler bırakacak?Bunları düşünmek bile istemiyorum!

 

 

Bildiğim tek şey var ki o da ülkücü yalnız ve sahipsiz! Kendi arkadaşlarımız kendilerine hayrı yok ki bana hayırları ya da faydaları olsun!Savunma hakkımız yok,dosyadan gizlilik gerekçesi ile avukatlarımız bilgide alamıyor!Tam olarak neyle suçlandığımızda bilmiyoruz!Bilsek savunma yaparız!Olağanüstü hal böyle lanet bir şey işte tamamı ile bir kaş fani’nin keyfiyetine kalmış bir hayatımız var!

 

 

Şimdi bu korumalar bizde çıksaydı nasıl bir yaygara kopartılacaktı bir düşünün? Bakın bu bugün doğru dürüst tartışılmadı bile!Bahçeliye günah hata yazılmıyor!Günah sadece muhalifler için gibi!