Sevgili Devletlumuz artık cemaat ya da paralel denmesine kızıyormuş fetö demeyenleri fişleyin diyorlarmış!Neyse şaka bir yana Bu fetö operasyonu artık yargı da ve devletin pençesinde Cumhurbaşkanı dahil AKP sabah 7 / 24 fetö de fetö! Bu algı ile insanlara diğer sıkıntılarını,beceriksizliklerini,yolsuzlukları unutturacaklarını zannediyorlar diye ciddi analizler var.Ben bu işin uluslar arası ve kardeşlik ilişkilerini dahi bozma derecesine gelmiş bu AKP takıntısı Kırgızistan meselesini yazmak istedim! Açık ve net Kırgız kardeşlerimize haksızlık yapılmaktadır!

 

 

Birkaç gündür buradayım her saniyemi Ülküdaşlarımızla birlikte geçiyor.Burada çok ciddi manada bir ülkücü potansiyel var,bir çoğu da işveren iş sahibi şimdi onlara soruyorum arkadaşlar burayı cemaatin merkezi diyorlar hani nerede bu cemaatçiler? Dedim. Reis biz de arıyoruz bulamıyoruz dediler.

 

 

Şimdi lokal bir meseleyi koca bir ülkeye mal etmek Kırgız halkını rencide etmektir! Türk dünyasını üzmek kimsenin haddine değil ! Bize gelince ben Amerika vizem var gidecektim aman gitme orada feto var dediler! tamam Avrupa'ya gittim aman dikkat et burada Ft çok yaygınlaşıyor! Asya'ya gideyim dedim ama orası merkezi ! Yahu arkadaş adamlar 176 ülkede örgütlenmişler onların olmadığı yer yok ki !Bir de ne saçmalıktır,bu orda bu burada diye niye gitmeyecekmişim o zaman en çok cemaatçi  Türkiye’de sizde Türkiye’den çıkın dersem ne olur?

 

 

 

Cinnet haline gelmiş kişisel kinler sonucu Türkiye’nin yüzyıllık birikimi heba edilmektedir! Daha öncede yazmıştık böyle boş beleş dünya ya meydan okumanın Türkiye ye bedeli olabilir! Finanssal oyunlar,para oyunları ile Türkiye bir günde % 25 fakirleştirildi! Ama hala arkadaşların umurunda değil yeter ki sandalyelerini kaybetmesinler! Şartlar Türkiye yi içeriden sıkıntıya sokmaya doğru hızla ilerletiyor! Koca Türk dünyasının en önemli ata yurdu Kırgızistan a baktığımızda 15 bin Türk yatırımcı var en fazla 250 cemaat ci var adamlar orta da yok! PKK lılar gibi Türkiye aleyhine nümayiş veya farklı suç niteliği taşıyan hiçbir şeyde yaptıklarına da tanık olmuyoruz.Bir devlet kin ve intikam duygusu ile hareket edemez,etmemeli!

 

 

Televizyonu açıyoruz sabah akşam operasyon tasviye vb vb. Kısa süre içerisinde bu intikam duygusu ile yüz binlerce insanı gözetim altına alan bütün darbeciler sonrasında görülmüştür doğruluk oranı % 20 yi geçmemiştir!

Nedir bu acele nedir bu kontrolsüz cinnet hali ile intikam alma duygusu! Tamam suç işleyenler hesap versin,cezasını çeksin ama bu acele niye? Devlet büyüktür,emindir ve eninde sonunda hesap sorandır.Dediğim gibi fetö meselesi bize dış politika da komşu ve iyi ilişki bırakmayacak! Şahsiyetli devletler biri istedi diye operasyon yapıp insanları mağdur etmezler,önce araştırırlar,delile ulaştıksan sonra gereken yapılır!

 

 

Turan dünyası ile ilişkilerimizi üç tane fetöcü ye kurban etmeyin duyulmayacağını,dinlenilmeyeceğini bile bile biz yazalım dedik.