Zonguldak'ta 12 Temmuz'da evlendikten sonra balayına gitmek üzere yola çıkan Ceylan Yılmaz, meydana gelen kazada hayatını kaybetmişti. Gözyaşları içinde toprağa verilen 26 yaşındaki kadının cenazesine, eşi ambulans ile gelerek sedye ile katıldı. Tören sırasında Yılmaz'ın yakınları güçlükle durarak gözyaşlarını tutamadı.
Ankara Şehir Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Genel Yoğun Bakım Servisi'nde görevli hemşire Ceylan Yılmaz ve Makina Mühendisi Cenker Yılmaz, 12 Temmuz'da Ereğli ilçesine bağlı Pınarcık köyünde düzenlenen törenle evlendi. Genç çift, dün balayı için Antalya'ya doğru yola çıktı. Yılmaz çiftinin içinde bulunduğu otomobil, Ankara çıkışında kontrolden çıkarak refüje çarptı. Kazada, ağır yaralanan Ceylan Yılmaz, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

 
DÜĞÜNÜNDEN 3 GÜN SONRA KAZADA ÖLDÜ

Düğününden 3 gün sonra kazada yaşamını yitiren Ceylan Yılmaz'ın cenazesi, bugün memleketi Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Sücüllü köyündeki baba evine getirildi. Ceylan Yılmaz için evinin önünde Kur'an-ı Kerim okundu ve helallik alındı.

CENAZEYE SEDYEYLE KATILDI

Kazada yaralanan Cenker Yılmaz ise tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nden ambulansla doktor eşliğinde sedye ile eşinin cenazesine katıldı. Yılmaz'ın cenazesi, kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreninde Yılmaz'ın yakınları güçlükle durarak gözyaşlarını tutamadı.

ÇALIŞTIĞI HASTANEDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Ankara Şehir Hastanesi, hemşire Ceylan Yılmaz için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, "Acı kaybımız. Kalp Damar Hastanesi Genel Yoğun Bakım Kliniği hemşirelerimizden Ceylan Yılmaz'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kıymetli çalışma arkadaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim