Dekorasyona sağladığı katkının yanı sıra alanlarınızı daha kullanışlı hale getirebilecek olan banyo dolabı seçimi için bazı ipuçlarını elde ederek ürün tercihlerini daha doğru bir şekilde yapabilirsiniz.

Ürün Boyutları

Evinizin hangi alanında konumlandıracak olursanız olun mobilya seçimlerinde alan ölçüsünü doğru yapmalısınız. Uygun boyutlardaki mobilya seçimleri özellikle banyonun evin diğer alanlarına göre genel olarak daha küçük olması sebebiyle önemlidir. Alt modül ve üst modülden meydana gelen banyo dolaplarına ek olarak boy dolapları da alabilirsiniz. Boy dolabı gibi ek dolapları lavabo çevresinde konumlandırmayı deneyebilirsiniz.

İşlevsellik

Yüksek veya tasarım olarak karmaşık depolama alanlarının kullanımı ve temizliği zor olabilir. Bu sebeple, banyo dolabı alırken temizlik konusunda size işlevsel özellikler sunabilecek olan ürünleri seçmelisiniz. İç aydınlatma özelliği olan ürünleri kullanmanız aradığınız eşyaları daha rahat bir şekilde bulabilmenizi sağlar. Eğer iç aydınlatması olmayan bir ürünü beğendiyseniz LED şeritlerden satın alarak banyonuzun aydınlatmasını kendiniz yapabilirsiniz.

Depolama Alanları

Vatandaşın et kuyruğunda ömrü geçmeye devam ediyor Vatandaşın et kuyruğunda ömrü geçmeye devam ediyor

Rafsız ya da bölmesiz olan dolaplar alanları verimli bir şekilde kullanabilme noktasında size zorluk yaşatabilir. Bu sebeple, dolapların hemen her noktasını kullanabilmenizi sağlayabilecek çekmeceli ve raflı ürünleri deneyebilirsiniz. Örneğin, kirli sepeti bulunan, saklayacağınız ürünlerin boyutu doğrultusunda raflarını da ayarlayabileceğiniz dolapları kullanabilirsiniz. Böylelikle banyonuzu daha işlevsel ve düzenli hale getirebilirsiniz. Dilerseniz banyo dolabı aksesuarları sayesinde düzeni oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Dekorasyon Uyumluluğu

Banyonuzda kullanabileceğiniz seramikler, banyo paspasları ve bataryalar dahi dekorasyon stiliniz hakkında önemli ipuçları sunar. Banyonuz ile buluşacak olan yeni banyo dolapları da bu dekorasyon tarzı ile uyum içerisinde olmalıdır. Tasarımın yanı sıra seçeceğiniz banyo dolabının rengi bütünlüğü sağlamalıdır.

Açık renkli banyo dolaplarının alanları daha geniş gösterebilme konusunda faydaları söz konusudur. Küçük bir banyoya sahipseniz açık renkli dolapları değerlendirebilirsiniz. Banyo dolabı seçiminizi yapmak isterseniz dekorasyon tarzınıza uyum sağlayabilecek en özel seçenekler için VitrA’yı tercih edebilirsiniz. Böylelikle yenilikçi tasarımlara sahip ürünlere sahip olabilmenin ayrıcalığını hissedebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim