Muğla'nın Bodrum ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Uras eski bir belediye personeli tarafından fiziki saldırıya uğradı.Personelin daha önce 'rüşvet' iddiaları nedeniyle işten çıkarıldığı açıklandı.

AA'nın haberine göre, saldırı, Aras'ın dün gece restorana gitmiş olduğu sırada meydana geldi. A.Ö. adlı eski belediye personeli, Aras'ı eliyle sıkmaya ve kendisine doğru çekmeye çalıştı.

Görüntülerde, Aras'ın koruması ve diğer müşterilerin saldırıyı yatıştırmaya çalıştığı görülüyor. A.Ö., Aras'ın şikayeti üzerine emniyete götürüldü ve serbest bırakıldı. Öte yandan A.Ö.'nün de Başkan Aras'tan şikayetçi olduğu öğrenildi. 

Olayla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Aras şunları kaydetti: 

"Olay, dün akşam misafirlerimle yemek yediğim sırada Bitez Liman sorumlusu olarak görev yaparken, limana tekne bağlamak isteyenlerden rüşvet aldığı yönündeki şikayetler nedeniyle disiplin kurulumuza sevk edilen ve kurul kararıyla görevine son verilen bir şahsın, beni ve misafirlerimi önce sözlü, ardından fiziki tacize kalkışması ve bu tacize görevliler tarafından anında müdahale edilmesi ve şahsın gözaltına alınması durumundan ibarettir."

Editör: Fatih Savuk