Başkan Güngör, "İşçi ve memur sendikalarının desteğiyle tüm belediye personeli Visa ve Mastercard özellikli kredi ve banka kartlarını yerli ve milli firma olan TROY ile değiştiriyoruz." ifadesini kullandı.
Güngör zulme karşı herkesin bilinçli olması gerektiği konusunda, şunları kaydetti:
"Soykırımın ilk anından itibaren sosyal tesislerimizde bu zulme destek olan tüm firmaları boykot edeceğimizi ifade etmiş, bu firmaların tüm mallarını kaldırmıştık. Şimdi de Büyükşehir Belediyesi olarak tüm personel maaşları ile kurum ödemelerimizi yerli ve milli ödeme sistemimiz TROY Kart'a taşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devletimiz, milletimiz Filistin halkının yanındadır. "
Diğer zulme karşı destek olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden maaş kartlarını TROY'a taşıma kararı.

Bakırköy'de Konaklama Suit Oteller ve Otel Fiyatları Hakkında Bakırköy'de Konaklama Suit Oteller ve Otel Fiyatları Hakkında

1 ayı aşkın süredir zulmün devam ettiğini anımsatan Yüce, şunları kaydetti:
"7 Ekim'den bugüne süregelen Filistin'deki insanlık dışı savaş bizlere İsrail'in insaftan ve vicdandan ne kadar yoksun olduğunu tüm çıplaklığı gösteriyor. Filistin'de tüm dünyanın gözleri önünde benzeri görülmemiş dram yaşanıyor. Hastaneler, okullar, camiler, mülteci kampları bombalanıyor. Yaşlı, kadın, çocuk demeden masum insanlar acımasızca katlediliyor."

Editör: Şule Akyol