Sırbistan’ın başkenti Belgrad’ı ziyaret ettiğinizde, yerel lezzetleri denemek için çok sayıda restoran ile karşılaşabilirsiniz. Ancak helal gıda konusunda oldukça hassas olan Kale Baklava Restoran vazgeçilmezleriniz arasına girebilir.

Sırbistan Belgrad şehrinde hizmet veren Kale  Restoran, özellikle Gaziantep baklavasının ve Türk yemeklerinin dünyaya açılan penceresi olmuş durumda.

 Helal standartlara uygun olarak hazırlanan Uzak doğu ve Akdeniz mutfağını harmanlaştıran Kale Restoran,  uygun fiyatları ile dikkat çekerken, şık dizaynı ile de göz dolduruyor.

Doyurucu yemekler göz zevkine hitap ederek sunan güler yüzlü çalışanlar sizi bir restoranda gibi değil, adete sıcak bir aile yemeğinde gibi hissettiyor.

Sırbistan belgrata geldiğinizde ağız Tadı ile yemek yiyebileceğiniz tek yer!

Kale Baklava Restoran kendini şöyle tarif ediyor;

Türk mutfağı dünya çapında üç en iyi mutfak arasına yer almaktadır. Farklı yemek tarifeleri ve tüm duyulara etki yapan doğal malzemeleri ve baharatları Belgrad’ın merkezinde, Vase Çarapiça No. 9 adresinde deneyebilirsiniz. Dukat Restoranı 2012 yılında açılmıştır. Doğunun ruhunu taşıyan çevresinde ustalarımızın sevgi ve yetenekli elleri ile hazırladığı doğunun çoğu yemek ve tatlı çeşitlerini deneyebilirsiniz. Vatandaşlarımız Dukat Restoranı ile ilk ilişkiyi 10 yıl önce Gaziantep geleneği ile hazırlanan baklavalar aşırı yaşadılar. Baklavalarımızı Topliçin Venaç No. 3 adresinde bulunan perakende satış dükkanımızda satın alabilirsiniz. Bizi ziyeret edin ve şehrinize Türkiyenin küçük bir kısmını size getirdiğimizden emin olunuz. HALAL standartlarına uygun olarak hazırlanan uzak doğu ve Akdeniz mutfağı karışımının sıcaklığını Belgrad’ta hissedecek tek yer Dukat Restoranıdır. Kalite, hoş görüş ve uygun fiyatlar servis ve misafirperverliğimizin için eş sözdür.

Turistler Kırmızı Karanfillerle Karşılandı Turistler Kırmızı Karanfillerle Karşılandı

Adres: 
Vase Çarapiça 9, Belgrat 
Telefon: 
+381 11 32 87 444 

Editör: TE Bilişim