Bursa Nilüfer Belediyesi liderliğinde Mix Müzik ve AkademiX'in desteğiyle gerçekleştirilen organizasyon, 11 yıldır "Liselerarası Müzik Yarışması" adıyla düzenlenmekteydi. Ancak bu yıl, "Gençler Sahne Sizin" sloganıyla ve "Liseli Gençler Müzik Yarışması" adıyla gerçekleştirildi. Elemeleri geçen müzik grupları, Nâzım Hikmet Kültürevi'ndeki sahnede performans sergiledi.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer, Nilüfer Belediyesi olarak müzik alanında yetenekli olan gençlerin hayallerine destek olmak amacıyla 11 yıldır bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirten Dr. Sibel Özer, "En iyilerin seçildiği bu yarışmanın, hayallerinize giden yolda ilk basamak olmasını diliyorum. Müzik, hayatımızı güzelleştiren evrensel bir değer. Müzik hiç susmasın diyoruz. Müziğin her zaman hayatımızda kalmasını ve yaşamımıza güzellikler katmasını diliyoruz. Hedeflerinizden, hayallerinizden vazgeçmeyin" diye konuştu.

Yarışmada Beray Kazancı, performansıyla göz doldurdu. Seyircilerin hayranlıkla dinlediği Kazancı, söylediği Rock türünde bir müzikle kulakların pasını sildi.

Editör: Gökçe Sevim