Siyasi partilerin olmazsa olmaz olarak baktığı İstanbul'u alanın Türkiye'yi alacağı ifade edilirken İstanbul denince akla gelen yaşanabilir tek ilçe modeli olarak gösterilen Beylikdüzü ilçesinde heyecan doruğa çıktı.

Beylikdüzü ilçesi kurucu belediye başkanı Vehbi Orakçı'nın bugünkü sosyal medya paylaşımıyla yeniden siyasete göz kırpması ilçede büyük sevince neden oldu.

İlçenin kurucu belediye başkanı olarak yaptığı hizmetlerin hala nereye bakılırsa Vehbi Orakçı imzası taşırken bir dönem Yusuf Uzun'un AK Parti tarafından Orakçı kadar çalışacağı kulisleri ile AK Parti tarafından aday yapılıp ilçede hiçbir şey yapılmaması sonucu AK Parti Beylikdüzü ilçesinde tarih oldu.

Ekrem İmamoğlu'nun "Erdoğan'ı Beylikdüzü ilçesinde yendim " ifadesi İlçe belediyesinin AK Parti olarak birşey yapmamasından kaynaklı olmuştu. İmamoğlu çalışkanlığı ile değil ilçe belediye başkanı Yusuf Uzun'un belediyecilik anlayışının Vehbi Orakçı ile örtüşmemesinden kaynaklanmıştı.

Beylikdüzü ilçesinde nereye bakılırsa bakılsın mutlaka kurucu belediye başkanı Vehbi Orakçı'nın imzasının taşındığı görüldüğü gibi ilçe halkının bunca geçen zamana karşı dahi hala hizmetlerin Orakçı tarafından yapıldığını bilmesi Orakçı'nın ilçede hala bir belediye başkanı gibi ilçe sakinlerinin her türlü problemine koşmasından kaynaklanıyor.

Beylikdüzü ilçe halkının siyasi parti gözetmeksizin tüm seçmenler tarafından duruşu, belediye başkanlığında gösterdiği başarı, ilçe sakinleriyle samimi ve gerçek dialog kuruşu, İlçenin eğitimde ön plana çıkmasının mimarı, Beylikdüzü ilçesine adanmış bir yaşamı olması münasebetiyle tüm seçmenin ortak adayı gibi görülmesi ilçe halkının "efsane geri dönüyor" ifadelerini kullanmasına neden oldu.

Vehbi Orakçı sosyal medya hesabından paylaştı

Bugün daha bir umutla ve inançla güne başlıyorum değerli kardeşlerim.

Bu inancın kaynağı; hak, adalet, vicdan, merhamet, toplumsal hizmet ve geleceğimiz, umudumuz, yarınlarımız olan çocuklarımız ve gençlerimiz için değer ve hizmet üretme heyecanıyla adanmışlığımızın aşkıdır Allah'ın izniyle.

Akşener İyi Parti'ye Veda Etti Akşener İyi Parti'ye Veda Etti

Bireysel çıkarlardan, kibirden, nobranlıktan, tembellikten, konformist ve keyfe keder bir hayat arayışından uzak toplumsal gelişim, eğitim, sosyal hizmetler, yerel kalkınma odaklı bir yönetim anlayışıyla yarım kalan hizmet hikayemizi tamamlama fırsatı bulabilmek için yola çıkıyoruz.

İstanbul ve Türkiye'de marka olan Beylikdüzü'müzün Avrupa'da ve Dünyada da örnek gösterilen bir şehir olması için yola çıkıyoruz.

Beylikdüzü'nde yaşayan kadınların, yaşlıların, engellilerin ve tüm yaşayanlarının daha mutlu ve daha huzurlu bir yaşam sürmesi için, halkın ve hakkın rızası için yola çıkıyoruz.

Bugün, 22 kasım çarşamba saat 16.00' da Ak Parti Beylikdüzü ilçe başkanlığında, belediye başkanlığına, hizmet yolculuğuna giden yolun ilk adımını atacak ve müracaatımızı yapacağız inşallah.

Müsait olanlar katılımlarıyla, olamayanlar dualarıyla yanımızda olursa memnuniyet duyar ve kendimizi daha güçlü hissederiz.

Editör: Habererk Com