İstanbul'da Beylikdüzü'nde kuleye çarpan helikopter düştü.  Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri gönderildi.

İki kente girişler kapatıldı! PKK'lılara hapis cezası yağmıştı İki kente girişler kapatıldı! PKK'lılara hapis cezası yağmıştı

E- Karayolunun çift yönlü kapalı olduğu gelen bilgiler arasında.

İstanbul Büyükçekmece'de sivil bir helikopter düştü. Sikorsky S-76 tipi helikopterde 5 kişinin öldüğü tahmin ediliyor.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sikorsky S-76 tipi helikopterin içerisinde 7 kişinin olduğu bildirildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı, helikopter kazasında 5 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Olay yerine sevk edilen 10 itfaiye ve kurtarma aracı ile 50 personel yangına müdahale ediyor. Düşen helikopterde 2 pilot, 4 yabancı ve 1 Türk yolcunun bulunduğu öğrenildi.

 Helikopterde 2 pilot ile Eczacıbaşı Grubu'ndan 4 yabancı ve 1 Türk yolcunun bulunduğu öğrenildi. Helikopterin düştüğü noktaya çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza sebebiyle D-100 karayolu ulaşıma kapatıldı. Helikopterin parçalarının yola savrulduğu görülüyor. Sis nedeniyle görüş mesafesi sıfırdı, yol boştu.

Kuğu Havacılığa ait helikopterde 2 pilot, 4 yabancı ve 1 Türk yolcunun bulunduğu öğrenildi. Yolcuların Eczacıbaşı yapı grubuna ait üst düzey yöneticiler olduğu öğrenildi.

Helikopterin Kaptan Pilotu'nun Alaaddin Nacar olduğu belirtiliyor. Helikopterin Bilecik'e gitmek üzere havalandığı öğrenildi.

İstanbul Beylikdüzü'ndeki TÜYAP otoparkı yakınına helikopter düştü. Televizyon kulesine çarparak düştükten sonra yanmaya başlayan helikopterin parçaları E-5 karayoluna düştü. Eczacıbaşı Grubu'na ait olduğu belirlenen helikopterde 4'ü Rus, 7 kişinin bulunduğu belirtildi. İstanbul Valisi Vasip Şahin, kazada 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

TÜYAP otoparkı ile Büyükçekmece Mezarlığı'nın arasındaki boş alana düşen Eczacıbaşı'na ait helikopter İstanbul'dan Bilecik'e gidiyordu.

Editör: TE Bilişim