Beyoğlu'nda bulunan Nusretiye Camii'nde yaşanan intihar olayının ardından 2 cinayet çıktı. İntihar eden Uğur Falay (35), Bahçelievler'de annesi ve kız kardeşini öldürdükten sonra kendi yaşamına son verdi. Olayın ardından ortaya çıkan detaylar, toplumda büyük bir üzüntü yarattı.

Saat 10.40 sıralarında Nusretiye Camii'nde meydana gelen olayda, bir kişinin silahla intihar ettiği ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. Yapılan incelemeler sonucunda intihar eden kişinin Uğur Falay olduğu tespit edildi. Falay'ın daha önce yankesicilik, uyuşturucu madde kullanımı, kasten yaralama ve hırsızlık gibi suçlardan toplam 20 adet suç kaydı bulunuyordu. Cezaevinden izinli olarak çıktığı belirlenen Falay'ın, izninin aynı gün sona erdiği öğrenildi.

Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Davasında 8 Sanık Tahliye Edildi Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Davasında 8 Sanık Tahliye Edildi

Ancak şiddetin boyutu, Falay'ın annesi Hüsna Falay (58) ve kız kardeşi İrem Falay'ın (21) Bahçelievler'deki evlerinde ölü bulunmasıyla anlaşıldı. Polis ekipleri, eve girdiklerinde Hüsna ve İrem Falay'ın silahla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, intihar olayı ile iki kadının öldürülmesi arasında kullanılan silahın aynı olduğu belirtildi. Olayda kullanılan tabancanın ruhsatsız olduğu da açıklamada vurgulandı.

İrem Falay'ın üniversite son sınıf öğrencisi olduğu ve basketbol antrenörlüğü yaptığı ortaya çıktı. Öğrencileri ve okul arkadaşları, sosyal medyada İrem Falay'a duydukları üzüntüyü dile getirdiler. Bazı arkadaşları, son görüntülerini paylaşarak yaşanan olaya tepki gösterdiler.

Editör: Habererk Com