Zamanda yolculuk yaptığını iddia eden ''Thatonetimetraveler'' adlı sosyal medya fenomeni, 25 Aralık'ta tüm insanlığın yaşamını derinden etkileyecek bir olay yaşanacağını şu ifadelerle öne sürdü:

“25 Aralık'ta tüm dünya şok olacak. Bugün, yüzyıllar boyu hatırlanacak. İşte o gün yüzde 100 gelecekten geldiğime inanacaksınız”

Sosyal medyada 'Thatonetimetraveler' kullanıcı adıyla çeşitli paylaşımlar yapan ve gelecekten geldiğini iddia eden adamın son çıkışı, herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

2485 yılından geldiğini öne süren zaman yolcusu, 25 Aralık'ta tüm insanların yaşamını kökten değiştirecek bir olay yaşanacağını ve bu olayın kendisinin zaman yolcusu olduğunu kanıtlayacağını dile getirdi.

"8 İNSAN GÜNEŞ'TEN ENERJİ ALACAK"

Zaman yolcusu, 20 Aralık'ta da 8 insanın Güneş dalgalarından süper güç alacağını iddia etti.

Thatonetimetraveler'in iddiasına göre bu olaydan sadece 5 gün sonra tüm dünyanın kaderini değiştirecek bir olay daha yaşanacak. Ancak zaman yolcusu, bu olayın ne olduğunu anlatmadı.

"YÜZ YILLARCA HATIRLANACAK"

Thatonetimetraveler, 25 Aralık'la ilgili tüyleri diken diken eden iddialarda bulunmaya devam etti.

Thatonetimetraveler, "25 Aralık'ta tüm dünya şok olacak. Bugün, yüzyıllar boyu hatırlanacak. İşte o gün yüzde 100 gelecekten geldiğime inanacaksınız" ifadelerini kullandı.

(haber3)

Editör: TE Bilişim