İSTANBUL, (DHA) - Dünyanın önde gelen kripto borsalarından BingX , küresel finans kurumu olan Legend Trading ile stratejik ortaklığını duyurdu. Gerçekleştirilen ortaklıkla oluşturulacak entegrasyon, itibari para giriş/çıkışlarını kolaylaştırmayı ve itibari para kullanıcılarının sorunsuz bir kripto deneyimi ile bağlantı kurmasına yardımcı olan gelişmiş bir ödeme altyapısı oluşturmayı amaçlıyor.

Borsadan iş birliğine yönelik yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Money Service Business olarak kayıtlı bir kripto para aracı firması olan Legend Trading, kripto ve itibari para arasındaki boşluğu kapatmak adına kripto borsaları için ödeme ve finansal hizmetleri sunuyor.  Kullanıcılara ihtiyatlı, güvenli ve yerel düzenlemelerle tamamen uyumlu profesyonel ticaret yürütme ve takas teknolojisi sağlıyor.

"İş birliği sayesinde, BingX kullanıcıları platformdaki banka hesaplarındaki varlıklarla sorunsuz ve verimli bir kripto işlem deneyiminin keyfini çıkarabilecek. Legend Trading entegrasyonu, 150'den fazla ülkedeki kullanıcıların USD, GBP, CHF, EUR, JPY ve CAD gibi 140'tan fazla itibari para birimiyle banka havaleleri yoluyla güvenli bir şekilde kripto para birimi satın almalarını sağlıyor. Yerel ödeme yöntemlerini destekler.

"Kullanıcılara en rekabetçi itibari para-kripto fiyatlandırması ve derin likiditeye uyumlu erişim sağlayan BingX platformuna kurumsal düzeyde işlem hizmeti de entegre edilmiştir. Bu kapsamlı bankacılık altyapısı, daha düşük fiyat kayması ve işlem maliyeti ile büyük kripto-itibari para işlemlerini kolaylaştırmayı ve saniyeler içinde oluşturmayı başarıyor. Böylelikle kullanıcılar varlıklarını ayrı itibari para ve kripto hesaplarında daha iyi yönetebiliyor."

"İŞ BİRLİĞİ YAPMAKTAN HEYECAN DUYUYORUZ"

BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada,  “Kullanıcılarımıza sorunsuz bir itibari paradan kriptoya ödeme deneyimi sağlamak için Legend Trading ile iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Legend Trading'in çeşitli ödeme yöntemleri, hızlı para yatırma ve çekme olanağı ve yasal gerekliliklere uygunluğu, onu BingX için ideal bir ortak haline getiriyor. Bu profesyonel, güvenli ve mevzuatla uyumlu ödeme altyapısı, hızlı ticaret yürütme ve profesyonel risk yönetimi sağlar. Legend Trading hizmetlerinin entegrasyonuyla, daha geniş bir ödeme yöntemi yelpazesi sunabilecek ve platformumuzdaki genel kullanıcı deneyimini geliştirebileceğiz. Ve böylelikle bizi bir sonraki milyar kripto kullanıcısı için bir ağ geçidi oluşturma vizyonumuza yaklaştıracak" dedi.

 

 

Kaynak: dha