Özel Haber/İlayda Şimşek

Bircan Bali dur durak bilmeden iddialarını sürdürüyor. Bircan Bali, Hafsanur Sancaktutan'ın bileklerini keserek intihar ettiğini programında açıklamıştı. Hafsanur Sancaktutan, bileklerinin fotoğrafını paylaşarak böyle bir şeyin olmadığını belirtmiş ve yasal süreci başlatacağını duyurmuştu. 

FmlOLHSXkAAbRS8

Sonrasında olanlar gerçekten trajikomik... Bircan Bali genç kıza ''Haberimi yalanlama, her şeyi kanıtlarım!'' diye seslenmişti akabinde de Bircan Bali'ye tepkiler çığ gibi büyümüştü. Sosyal medya kullanıcıları Bircan Bali'ye ''Git tedavi ol, hastasın. Saf kötülüksün.'' ifadelerini kullanmıştı. 

Olaylar durulmak bilmiyor ve Bircan Bali instagram hesabından açıklamalar yapmayı sürdürüyor. Bu sefer de ''Bileklerini iyi kamufle etmiş, ayrıldıktan hemen sonra neden zehirlendi?'' ifadelerini kullanan Bircan Bali ''Haklı çıkmak için her şeyi yaparım!'' dedi.

Genç bir kızın psikolojisini, ailesini, çevresini düşünmeden bu şekilde üstüne giden olayın gündemden düşmesine izin vermeyen birisi elbette haklı çıkmak için her şeyi yapacaktır. İddia da olsa ''intihara teşebbüs etmiş'' bir genç kızın üzerine bu denli gitmesi toplumda adeta infial yaratmıştı. Süreç nasıl ilerleyecek bu iddiaların, yaftaların sonu nereye varacak? Hep birlikte göreceğiz.

İşte Bircan Bali'nin o açıklaması:

Editör: İlayda Şimşek