Kimileri için ihtiyaç kimileri içinde zevk olan motosikletler, neredeyse birkaç yıl öncenin araba markalarıyla yarışacak fiyatlarla piyasada yer alıyor. Artan fiyatlar neticesinde pek çok kişi senetle motor almak fikrini araştırmaya başladı.

Hem araç ve motosiklet piyasasının yükselmesi hem de kredi faizlerinin artması ve zorlaşması peşinatsız motor almak isteyenleri alternatif arayışlara hızla sürüklerken Birevim bu konuda büyük fırsatlarla motosiklet almak isteyenlere seçenekler sunmaktadır.

Kişiler daha makul ve karlı yöntemlerle motor sahibi olmak için her yolu denerken Birevim bu alanda mantıklı ve iyi bir tercih oluyor. Kredi çekerek ciddi rakamlara ulaşan faiz ödemek istemeyenler için en iyi alternatifi sunan sistem bu yolla birçok kişiyi motor sahibi yapıyor.

Peşinatsız Motor Almanın Yolu Birevim

Sunmuş olduğu kampanya ve fırsatlar sayesinde peşinat ödemeden ve sonrasında hiçbir şekilde faiz ödemeden motor almak isteyenlere Birevim kapısını açıyor. Birçok finansman yönteminin devrede olduğu firmada motosiklet finansmanı da oldukça öne çıkıyor.

Peşinatsız senetle alınan motor bedelinin taksitleri her ay kişinin ön gördüğü ve planladığı şekilde ödemesiyle gerçekleşiyor. Kolay ve son derece kabul gören bu yöntemle yüzlerce kişi kısa zamanda motor sahibi oluyor.

Bireylerin alacağı motosiklet bedeline göre kişiye ve araca göre sunulan bu ödeme şekli hem kişilerin bütçesini zorlamıyor hem de faizsiz kefilsiz güvenilir bir ortamda motor satın almanın yolunu açıyor.

Faizsiz Senetle Motor Almak İçin Yapılması Gerekenler

Birevim faizsiz ödemeler neticesinde senetle motosiklet almak isteyenlere sağladığı çeşitli yöntemlerle finansman sağlıyor. Ayrıca herhangi bir dosya masrafı ödemenize de gerek kalmıyor.

Bu durumda kişilerin atması gereken ilk adım kendilerine en yakın Birevim şubesine giderek veya iletişim numaralarından müşteri hizmetlerini arayarak almak istedikleri motor ve ödemek istedikleri aylık tutar doğrultusunda detaylı görüşme sağlamalarıdır.

Görüşme sonunda firmanın belirtmiş olduğu kampanya ve ödeme yöntemi çerçevesinde aylık küçük taksitlerle maddi zorluk çekmeden kişi, gelirinin müsait olduğu kadar ödeme yaparak kolay bir şekilde motor sahibi olabilir

Senetle Motor Almak Hangi Avantajları Sağlar?

Kredi ya da farklı ödeme şekillerine nazaran daha kolay olan senetle motor sahibi olmak kişilere şu avantajları sağlar;

  • Kişiler almış oldukları finansman desteği ile hayallerindeki motora daha kısa sürede ve kolay ulaşırlar.

  • Ödemeler tamamen bireylerin gelir durumuna göre düzenlendiği için maddi açıdan zorluk yaşamazlar.

  • Finansman desteği sayesinde kredi çekmek zorunda kalmaz ve motor fiyatından çok daha yüksek tutarlarda ödeme yapmaktan kurtulurlar.

  • Faizsiz alışveriş tercih edenler için olmazsa olmaz bir finansman desteği alırlar.

Taksitle Motor Alma Süreci Nasıl İlerler?

Birçok kişi için belki de hayal olan taksitle motor almak süreç ve ödeme şartları olarak Birevim ile çok kolay ve sorunsuz ilerlemektedir.

Öncelikle hangi motoru almak istediğinize karar vermelisiniz. Bu tercihinizi Türkiye’nin her yerinden kullanabilirsiniz. Sonrasında Birevim şubesine giderek size ve beğendiğiniz motora özel sunulan fırsat tekliflerini öğrenmelisiniz.

Kendi bütçe ve gelirinize göre düzenlenen ödeme tutarlarını ve kampanya detaylarını görüştükten sonra birçok kuruluşta olan dosya masrafı ödeme yükünden muaf tutularak sürecinizi başlatabilirsiniz.

Noter huzurunda çekilen kura sonucu sıranızı öğrenerek ve sıranız gelene kadar size dokunmayacak meblağlarla sıkıntısız ve sorunsuz bir süreç geçirebilirsiniz.

Sizinle birlikte sürecinizi en iyi şekilde planlayan ve yöneten Birevim ayrıcalığını burada hissedebilir ve en rahat şekilde motosiklet almanın farkını yaşayabilirsiniz.

Son olarak sıranız geldiğinde arzu ettiğiniz motoru hayatınızın akışında maddi bir değişiklik olmadan alın ve keyfini çıkarın.

Senetle Motor Almak İçin Şartlar Var Mıdır?

Motor almak isteyenlerin sıklıkla araştırdığı konulardan biri de senetle motor almak için hangi şartlar gereklidir, sorusunun cevabı olmaktadır.

Bu konuda da birçok kolaylığı sağlayan Birevim, SGK veya SSK çalışanı olan herkese maaş miktarını irdelemeden finansman desteği sağlıyor. Bu bağlamda Findeks kredi notu gibi bankaların aradığı şartları da aramıyor.

Ayrıca eğer kişi icralık ise senetle motor alamamaktadır. Bunun dışında herkes senetle motor alma ayrıcalığından yararlanabilir.

Diğer şartlar için Birevim şubesine giderek tüm detaylar hakkında bilgi edinebilir. Bütçe ve gelir durumunuza göre istediğiniz taksitle motor sahibi olabilirsiniz.

Editör: İsmail Türk