İSTANBUL, (DHA) - BtcTurk, İstanbul’un en önemli kültür sanat merkezlerinden Zorlu Performans Sanatları Merkezi ile geçen yıl başlattığı iş birliğini 2023’te de sürdürdüğünü açıkladı. Zorlu PSM’nin kurumsal sponsorluğunu üstlenen BtcTurk, bu iş birliği kapsamında kullanıcılarına sanatsal etkinliklerde çeşitli avantajlar sağlayacak.

Yaz konserleri ve 'BtcTurk PRO ile Sahnede' konseptiyle Türkiye’nin kültür sanat alanındaki gelişimine ve sahne sanatlarına destek sunan BtcTurk, Zorlu PSM ile geçen yıl başlattığı kurumsal sponsorluğu bu yıl da yeniledi.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN BİLET ÇEKİLİŞİ

Yaptığı iş birliği kapsamında BtcTurk, Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek etkinlik ve gösteriler için kullanıcılarına, takipçilerine ve öğrencilere sosyal medya üzerinden düzenlenecek çekilişlerle bilet hediye edecek. Ayrıca etkinliklerde stant açarak, Bitcoin ve kripto para konusunda oluşturduğu kütüphanesinden kitapları misafirlerle buluşturarak bu konudaki bilgi düzeyinin yaygınlaşmasına katkı sağlayacak. BtcTurk - Zorlu PSM iş birliği yıl boyunca devam edecek.

SÓNAR+D İSTANBUL’UN ANA SPONSORLUĞUNU ÜSTLENDİ

BtcTurk ayrıca, Zorlu PSM’de gerçekleştirilen yaratıcılık ve teknoloji platformu Sónar+D Istanbul’un da ana sponsorluğunu üstlendi. Bu yıl 28 - 29 Nisan tarihlerinde yapılacak Sónar+D Istanbul etkinliği, yapay zeka ve teknolojinin insan üzerindeki etkileri ile Web 3.0, NFT’ler ve blockchain teknolojileri odağında gerçekleştirilecek. Programda bu temaları odağına alan paneller, konuşmalar, atölyeler, masterclass’lar, VR enstalasyonları ve müzikle teknolojinin birleştiği canlı performanslar yer alacak. BtcTurk, sosyal medya hesapları üzerinden düzenleyeceği sürpriz yarışmalarla Sónar+D için 10 kişiye bilet verecek.

 

 

Kaynak: dha