ÖZEL HABER

Siyasi partiler seçim çalışmalarına hızla devam ederken, vatandaşların haberi olmadan e-devlet üzerinden partilere üye kaydının yapıldığı ileri sürülmüştü.

HABERERK DUYURMUŞTU! KONTROL EDİN…

E-Devlet’ten siyasi parti üyeliğini kontrol eden bazı vatandaşlar, bilgisi ve isteği dışında AKP’ye üye yapıldığını görünce şaşkına döndü. AKP'ye parti üyeliklerini tesadüfen gören ve derhal silen bir çok vatandaş, daha sonra sürpriz bir durumla karşılaşılmaması için herkesin kontrollerini yapmasını önerdi. 

İZMİR’DE BİR VATANDAŞ AKP ÜYESİ YAPILDIĞINI E-DEVLET’TEN ÖĞRENDİ

İnternete düşen sayısız örneklere bir yenisi daha eklendi. İzmir’de ikamet eden Nusret Bulut, ‘siyaset’ ve ‘siyasi partilerle’ hiçbir bağı olmamasına rağmen AKP üyesi yapıldığını öğrendi.

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Bulut, “Rezilliğe bakar mısınız? Bunların içtiği sudan içmem yediği ekmeği yemem Atalarımda dahil bir gün aynı yolda yürümedik. Bu rezillik nedir ?” diyerek isyan etti.

nusret akp

1jp

Habererk olarak kendisine ulaştığımız Nusret Bulut, özgürlüğünün kısıtlandığını vurgulayarak “Bu rezilliği nasıl açıklayacaklar?” diye sordu. Bulut’un açıklamaları şöyle:

“Benim hür iradem olmadan bir partiye ait gibi göstermek suç değil midir? Bu rezilliği nasıl açıklayacaklar”

Editör: Gökçe Sevim