Sezonun son maçında Antalya’da oynanan Antalyaspor-Galatasaray karşılaşmasında 07 Gençlik Grubu’nun Güney Kale arkasında hazırladığı kareografinin yönetim arasında huzursuzluk yarattığı iddia edildi.

TSYD Antalya İl Başkanı Şifa Çiçek’in Genel Koodinatörlüğü’nün yaptığı Akdeniz Manşet gazetesinin ortaya çıkardığı olayda bazı yöneticilerin Whatsapp grubundan rahatsızlığını dile getirdiği ve ‘Kimse Antalyaspor’dan üstün değildir’ diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.

Diğer yandan hem whatsapp grubunda hem sonrasınra ikili ve toplu görüşmelerde istifaların gündeme geldiği ve sert tartışmaların olduğu iddia edildi.

07 Gençlik, Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Asbaşkan Emrah Çelik, Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, futbolcu ve taraftarların çok sevdiği Antalyaspor’a verdiği destekle bilinen iş insanı Tolga Cömertoğlu’na kareografi çalışmasında yer verildi. Çalışmada, ‘Bu başarı hepimizin, bu kalp sizin için atacak’ yazıldı. Söz konusu pankartta yönetim kurulu üyelerinden sadece Emrah Çelik’in yer alması tartışmaların sebebi oldu.

Editör: TE Bilişim