Milliyet gazetesinden İrfan Kurtulmuş imzasıyla verilen haberde ABD'li golcünün, Trabzonspor'a transfer olabilmek için kulübü Sönderjyske'den alacaklarından vazgeçtiği iddia edildi. 

İşte o haber:

Danimarka kulübü SönderyskE ile görüşen Trabzonspor, bonservis bedeli konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. Bu esnada 24 yaşındaki futbolcudan kıymetli bir takviye geldi. Haji Wright mukavelesine nazaran kendisi için ödenen bonservis bedelinden yüzde 12.5’luk hisse alma hakkına sahip. Bu hisse nedeniyle SönderyskE de Trabzonspor’dan daha yüksek bir bedel istiyordu. Lakin oyuncu bu hisse alma hakkında vazgeçerek, Trabzonspor’un elini güçlendirdi.

Böylece Danimarka kulübü de bordo-mavililere yüksek bonservis isteme kozunu geri çekip, daha makul düzeylere inecek. Artık gözler Trabzonspor’un yapacağı teklifte olacak. Karadeniz grubu son olarak 1 milyon 750 bin euroluk bir teklifle SönderyskE’nin kapısını çalmıştı. Ayrıyeten bir sonraki satıştan da yüzde 10’luk bir hisse verme hususu teklife eklenmişti. Şu an için Haji Wright ile Trabzonspor anlaşmış durumda. Son kelam Danimarka kadrosunda olacak.

Editör: Umut ACAR