Aşkı Memnu dizisinin unutulmaz karakteri Firdev Hanım'ı canlandıran ünlü oyuncu Nebahat Çehre yıllar geçmesine rağmen güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmesiyle biliniyor. 79 yaşındaki oyuncu güzellik sırrını duyurdu.

Prof. Dr. Canan Karatay'a kulak veren Çehre “Un, tuz, şeker kullanmam.” Sözlerini kullandı.

İşte 1 haftada 10 yaş gençleştiren Nebahat Çehre bakımı! 20'lik cildinin sırrı bakın neymiş...

Uzun yıllardır genç ve sağlıklı bir cilde sahip olan ünlü oyuncu Nebahat Çehre, dikkat çekici görünümüyle büyük ilgi uyandırıyor. Özellikle son zamanlarda gençleşmek isteyenler, ünlülerin güzellik sırlarını merak ediyor. 

Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Yuvamdaki Düşman, Kara Para Aşk gibi birçok dizide rol alan bu deneyimli oyuncu, gençlik sırlarını açıkladı. 

Nebahat Çehre'nin açıklamaları şu şekilde:

"Hayatımda cilt bakımı yaptırmadım. Ama 15 günde bir hamama gider yüzüme kese yaptırırım. Sabah uyandığımda yüzümü yıkar bir süre kurulamam. Aç karnına ılık, limonlu su içerim. 40 dakika hafif egzersiz yaparım. Un, tuz, şeker kullanmam."

3 BEYAZDAN UZAK DURUYOR!

Nebahat Çehre bir röportaj sırasında “Un, şeker ve tuzu asla kullanmam” sözlerini kullanmıştı. Hayatından 3 beyazı çıkartan Nebahat Çehre'nin farklı güzellik sırları olduğu da biliniyor. Katıldığı bir davette ona “Nasıl oluyor da böyle genç kalıyorsun?” diye soruldu. Nebahat Çehre Paris'teyken bir kez yüzünü gerdirdiğini itiraf etti fakat bundan pişman olduğunu da dile getirdi. Bakım sırları sorulduğunda ise “Annemden kalan öğütleri uyguluyorum” sözlerini kullandı.

İŞTE O GENÇLİK SIRLARI!

Nebahat Çehre'nin herkesin kulağına küpe olacak işte o öğütler….

"Hayatımda hiçbir zaman cilt bakımı uygulatmadım. Fakat 15 günde bir hamama giderek yüzüme kese yaptırıyorum. Sabah uyandığımda yüzümü yıkarım ve bir süre kurulamam. Aç karna limonlu ılık su içiyorum. 40 dakika hafif egzersizler uyguluyorum. Un, şeker ve tuz kullanmam. Ek bir rejim uygulamam ancak az yerim ve uykuma dikkat ederim.”

Editör: Ali Özyiğit