Kars’taki yaklaşan yerel seçimler, siyasi sahnede dikkate değer bir değişimi temsil ediyor. CHP’nin DEM ile olan ilişkisinden rahatsızlık duyan bazı CHP üyeleri, MHP’ye geçiş yaparak Cumhur İttifakı’na desteklerini ifade ettiler.

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, yeni katılımların partilerini ve ittifaklarını güçlendirdiğini belirterek, “Partimize ve ittifakımıza katılan Sayın Bülent Toraman ve değerli ailesine, YOL-İŞ Sendikası Kars Şube Başkanı Sayın Tamer Toraman’a ve tüm değerli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Her gün daha da güçleniyoruz ve 31 Mart’ta zafer Cumhur İttifakı’nın olacak. Prof. Dr. Ötüken Senger, Kars’ın yeni lideri olacak” dedi.

Can Atalay ve Osman Kavala serbest bırakılsın diyen Abdulkadir Selvi'ye MHP'den yaylım ateşi Can Atalay ve Osman Kavala serbest bırakılsın diyen Abdulkadir Selvi'ye MHP'den yaylım ateşi

Cumhur İttifakı MHP Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger, destekleri için katılımcılara teşekkür etti: “Bugün burada olmanız bize güç verdi. Hepinize teşekkür ederim, Allah razı olsun.”

Bülent Toraman, MHP’ye katılımının ardından yaptığı konuşmada, “Kars’ın daha fazla zaman kaybetmeye tahammülü yok. CHP ve DEM’in açık iş birliği beni ve birçok vatanseveri hayal kırıklığına uğrattı. Bundan sonra MHP ve Cumhur İttifakı’nın yanında olacağız. Vatan söz konusu olduğunda geri kalan her şey ikincil önemdedir. Artık evimiz MHP’dir ve Prof. Dr. Ötüken Senger’in başarısı için durmadan çalışacağız” dedi.

Konuşmaların sonunda, MHP’ye yeni katılan Bülent Toraman ve diğer katılımcılara, İl Başkanı Tolga Adıgüzel tarafından MHP rozetleri takıldı.

Kaynak: bengütürk