• DOLAR 32,34 %0.17
  • EURO 35,19 %-0.01
  • ALTIN 2.241,46 %-0.09
  • BİST100 %
  • BITCOIN 64.300 %-6
  • ETHERIUM 3.360 %-7.01
11°

Chp Haberleri

chp haberleri ve güncel chp gelişmeleri, chp ile ilgili tüm video, chp fotoğrafları ve chp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

CHP’nin Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Bayram Yıldırmaz, partisinin DEM Parti ile oluşturduğu ittifak kapsamında oy toplamak için ev ev dolaştığı...

Politika

CHP’li yönetim tarafından inşa edilen 100’üncü Yıl Camisi ve Tesisleri’nin açılışına Özgür Özel'de katıldı.

Politika

CHP’nin Ümraniye Belediye Başkan adayı Aykut Erdoğdu, uyuşturucu ile mücadelede gereğinin yapılması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Politika

Sonar Araştırma’nın Bolu’da gerçekleştirdiği son anket sonuçlarına göre, CHP ve AKP arasında 27 puan fark olduğu gözlendi.

Politika

ORC Araştırma’nın gerçekleştirdiği yerel seçim anketine göre, CHP'nin yönettiği o ilde AKP'nin önde görüldüğü tespit edilmiştir.

Gündem

CHP'deki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında, eski CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, eski İl Başkan Danışmanı Can Poyraz...

Politika

Son İstanbul anketine göre, 15 yıl aradan sonra bir ilçe AKP'den CHP'ye geçebilir. İşte haberin detayları...

Politika

Seçim kampanyası sırasında bir araya gelen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Raşit Emin Süer ve CHP'li Belediye Başkan Adayı Ahmet...

Politika

İYİ Parti’nin Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Turgut Bucak, partisinden ayrılarak CHP'ye geçti.

Politika

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'a bir mitingde yaptığı konuşması bazı TV kanallarında algı operasyonu yapıldığı iddia edildi.

Gündem

Said Nursi’nin Risalei Nur Sözler topluluğu 31 Mart yerel seçimlerde AKP'yi desteklediklerini duyurdu.

Politika

CHP lideri Özgür Özel, yerel seçimler öncesinde 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşadıkları hezimetin faturasını Akşener'e kesti.