Şehit Sinan Ateş'in katledilişinin arka planı ortaya çıktı! Gazeteci canlı yayında tek tek açıkladı Şehit Sinan Ateş'in katledilişinin arka planı ortaya çıktı! Gazeteci canlı yayında tek tek açıkladı

CHP, geçtiğimiz hafta sonu Ankara’nın bazı bölgelerinde belediye başkan adaylarını duyurdu. Adaylar, seçim kampanyalarına hemen başladılar. Fakat bu kampanyalarda ilginç bir ayrıntı göze çarptı.

CHP’ye katılan İYİ Parti ve MHP kökenli adaylar, CHP’nin simgesi olan altı oku kullanmadılar.

ANKARA’DA CHP’NİN LOGOSU GÖRÜNMÜYOR

CHP’nin logosu yok, partinin adı da yok. Adaylar, sadece kendi isimleriyle oy istiyorlar. CHP’nin Ankara’daki pek çok adayı, altı oklu stratejiyi terk etmiş görünüyor.

YAVAŞ’IN AFİŞLERİNDE SADECE KENDİSİ VE SLOGANI VAR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın afişleri, şehrin her yerine asıldı. Ama afişlerde bir eksiklik dikkat çekiyor. O da CHP’nin adı ve logosu. Mansur Yavaş’ın afişlerinde sadece kendisinin ve sloganının yazdığı görülüyor. Afişte “Az laf çok iş ve Mansur Başkan” ifadesi yer alıyor.

CHP’Lİ İLÇE ADAYLARI DA "ALTI OK"U KULLANMIYOR

Mansur Yavaş tek başına değil. Ankara ilçe adayları arasında eski İYİ Partili ve MHP’li isimlerin sayısı fazla. Yavaş’ın desteklediği isimler de CHP’nin logosunu kampanyalarında kullanmıyor. Beypazarı Belediye Başkan Adayı Özer Kasap, sosyal medya profilinde hangi partiden aday olduğunu belirtmedi. Geçen hafta CHP PM’nin kararıyla aday olan Kasap, paylaşımında “Aday olarak ilan edildiğim için çok mutluyum” dedi. CHP’ye teşekkür etmeyen Kasap, sadece Mansur Yavaş’a teşekkür etti.

Polatlı’da aday gösterilmeyen mevcut MHP’li Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, CHP’den aday olduğu kesinleşince Özgür Özel’e teşekkür etti. Ama Yıldızkaya da mesajında CHP’yle ilgili bir bilgi vermedi. İYİ Parti’den ayrılan eski Kızılcahamam ilçe başkanı Coşkun Ünal da CHP’nin logosunu kullanmadan çalışmaya başladı. CHP’den aday olan eski MHP’li Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın ise etkinlik duyurusunda CHP’nin logosu yerine partinin adı yazıldı.

Kaynak: CNN Türk