Müsavat Dervişoğlu: Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Müsavat Dervişoğlu: Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Gelecek Partisi’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Ferit Çevik, AKP adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün lehine yarıştan çekildiğini duyurdu. Aynı şekilde, Mardin’de de Gelecek Partisi, AKP adayı Abdullah Erin’e destek vereceğini açıkladı. İl Başkanı Hidayet Baysal, hizmet noksanı veya eleştiri gerektiren durumlar olursa, verdikleri oyların hesabını sormaktan çekinmeyeceklerini belirtti.

Şanlıurfa ve Mardin’de Gelecek Partisi’nin, AKP adaylarına destek olmak amacıyla seçim yarışından çekilme kararı aldığı bildirildi. Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal, partinin yerel teşkilatıyla yapılan istişareler sonucunda, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e destek kararı alındığını ifade etti. Baysal, bu kararın genel merkezle yapılan görüşmeler sonucunda alındığını ve Şanlıurfalı vatandaşları da Beyazgül’e destek vermeye çağırdı.

Zeynel Abidin Beyazgül ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, AKP'ye ve parti kadrolarına olan desteğin giderek arttığını söyledi. Beyazgül, “Bu akşam Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ve TBMM Başkanvekilimiz Sayın Bekir Bozdağ’ın katılımıyla parti rozetlerimizi takan hemşehrilerimizle birlikte daha da güçleniyoruz. Ayrıca, yerel seçimlerde partimize destek verecek olan Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hidayet Baysal ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi