Alves tarafından tacize uğradığın söyleyen kadının ifadesi Katalan siyasi gazetesi La Vanguardia tarafından yayınlandı. İddialara göre, şikayetçi kadın ve arkadaşlarını masasına davet eden Alves, kızların üçüyle flört etmeye çalıştı.

İşte kadının ifadesi:

“Direnmeye çalıştım ama…”

Alves tarafından saldırıya uğradığın söyleyen kadının ifadesi La Vanguardia tarafından yayınlandı. İddialara göre, şikayetçi kadın ve arkadaşlarını masasına davet eden Alves, kızların üçüyle flört etmeye çalıştı.

Ardından kızlarla yakın şekilde dans etmeye ve onlara dokunmaya başladı. Alves’in kulağına anlamadığı şekilde Portekizce bir şeyler söylediğini anlatan müşteki, Dani Alves’in kendisini takip etmesini ve tuvalete girmesini istediğini söyledi. Tuvalete girdikten sonra Alves’in zorla üstüne oturduğunu ve kendisini yere fırlattığını söyleyen müşteki, Brezilyalı futbolcunun kendisini oral sekse zorladığını söyledi.

“Direnmeye çalıştım ama o benden daha güçlüydü. Durmasını ve beni bırakmasını istedim. İşi bittiğinde gece kulübünden hızlıca ayrıldı.”

Tuvalette tecavüz iddiası ortaya atıldı

Saldırıya uğrayan kadın, Dani Alves’in aksine ilk andan beri aynı hikayeyi anlatıyor. Yargıç karşısına iki kez çıkan ve olayları aynı şekilde anlatan kadının sözleri, ortaya çıkan video görüntüleriyle uyuşuyor.

La Vanguardia’nın yazdığına göre şikayetçi olan kadın, direnmeye çalışmasına rağmen Alves’in onu bir tuvalete götürdüğünü ve orada tecavüz ettiğini söyledi. Sonra orada kalmasını emretti, dehşet içindeki kadın da korkudan birkaç dakika hareket edemedi. Ardından gözyaşlarıyla dışarı çıktı ve yaşadıklarını arkadaşlarına anlattı.

Editör: Bumin Kağan Muti