Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih, Trabzon'da bir Türk vatandaşının iddiaya göre Arap bir turiste yumruk atarak bayılmasının ardından, sosyal medya hesaplarından Türkiye'yi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan hadsiz ve çirkin açıklamalarda bulundu.

ÜMİT ÖZDAĞ: BU ALÇAĞI ÜLKEMİZDE İSTEMİYORUZ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise, X hesabından yaptığı paylaşımda "Beni ve Zafer Partisi’ni Birleşmiş Milletler’e şikayet edeceğini söyleyen, Araplara Türkiye’deki paralarını geri çekmeleri tavsiyesinde bulunan bu şerefsiz Kuveytli ahlaksız Atatürk’e ve Atatürk’ü seven herkese hakaret ediyor. Zafer Partisi Türkiye’ye gelen turistlere, okumak için gelen öğrencilere karşı olmadı. Ama Atatürk’e ve Türk Milletine küfreden bu Kuveytli alçağı ülkemizde istemiyoruz" sözlerine yer verdi.

ÖZGÜR ÖZEL: AKP'NİN SESSİZLİĞİNİ MANİDAR BULUYORUM

Özel, Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih’in Atatürk’e yönelik ithamlarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Özel "Kuveytli Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih’in partimizin ve ülkemizin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik itham ve hakaretlerini şiddetle kınıyorum. Her sosyal medya paylaşımı sonrası harekete geçen Adalet ve Kalkınma Partisi’nin sessizliğini manidar buluyorum" ifadelerini kullandı.

F6P_sQcWUAA8ir_ (1)

HADSİZ YAZARIN ÇİRKİN İFADELERİ EN ÜST DÜZEYDEN PROTESTO EDİLMELİ VE GEREKEN YAPILMALIDIR.

Editör: Habererk Haber Merkezi