Akit'in sahibi öldü Akit'in sahibi öldü

Ilıcalı’nın “Survivor” adlı yarışmasında adalarda kızlı erkekli çıplaklık yarattığını, Ramazan ayında ise dini inkar eden Emre Dorman’ı ekranlara çıkardığını söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, “Acun kardeşim, senin yaptığın bu işler ahirette seni yakar. Allah’tan korkmuyor musun? Bu milletin dinine imanına saldırıyorsun. Bu yaptıklarının hesabını nasıl vereceksin?” diye konuştu.

Bana da teklif etti ama… Cübbeli Ahmet Hoca, Acun Ilıcalı’nın kendisine de teklifte bulunduğunu ancak reddettiğini belirtti. “Bana da dedi ki; ‘Seni de çıkarayım, hem de para vermem.’ Ben de dedim ki; ‘Sen kimsin de bana para vereceksin? Benim Allah’ım var, benim dinim var, benim imanım var. Senin parana ihtiyacım yok. Senin ekranına da çıkmam. Lalegül TV’den canlı yayın yaparım sana. Ama sen bunları yapma, vebalini alırsın.’ dedim. Ama dinlemedi, inat etti. Din adına daha hayırlı bir iş yapmak istiyorsan, bunları çıkartma, milleti kandırma.” dedi.

Emre Dorman kimdir, ne yapmıştır?

Emre Dorman, bir üniversitede hoca olduğunu iddia eden bir zat. Bu zat, “Ömer” isimli dizide imamları kötüleyen, dini yalanlayan, küfürbaz bir karaktere danışmanlık yapmıştır. Bu diziyi izleyenlerin imanını bozmaya çalışmıştır. Bu zat, İslamcı camiada hak ettiği tepkiyi görmüştür. Bu zat, Acun Ilıcalı’nın ekranlarında boy göstermiştir. Bu zat, Allah’ın gazabına uğrayacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi