Meral Akşener'den Ayşenur Arslan'a hamle Meral Akşener'den Ayşenur Arslan'a hamle

Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çok büyük zarar verdiler İslam’a. Müslümanlara, 'Şu Rabıta Efendi ile devam etsek' demediler ya, bütün bu belayı yaptılar ya bu Müslümanlara, İsmailağa Heyeti'ne hakkımı helal etmiyorum, hakkımı haram ediyorum. Benim bu kadar emeklerime karşı, hakkımı haram ediyorum. Hepsinde haklarım var, sabaha kadar sayacak haklarım var, hepsini haram ediyorum. Efendinin rabıtasınıı bozdukları için, bu ümmetin çoluk çocuğunu, talebesini sokağa bıraktıkları için, hakkımı haram ediyorum." şeklinde bir ifade kullandı.

Ne Olmuştu?

İsmailağa Cemaatinin lideri Hasan Kılıç'ın vefatının ardından yerine Fikri Doğan'ın getirilmesiyle birlikte, Cübbeli Ahmet, Fikri Doğan'ın liderliğini kabul etmediğini ve kendilerine şeyh olarak İbrahim Uslu'yu seçtiklerini açıklamıştı. Ancak bu açıklamanın ardından Cübbeli Ahmet ve İbrahim Uslu'nun İsmailağa Heyeti tarafından tehdit edildiğini iddia etmişti.

Cübbeli Ahmet, ayrıca İsmailağa'nın yeni lideri olan Fikri Doğan'ın FETÖ tarafından desteklendiğini öne sürmüştü. Bu açıklamaların ardından İsmailağa Heyeti, Cübbeli Ahmet'i tarikattan ihraç ettiğini duyurmuştu.

Editör: Habererk Com