17 Mayıs 2006'da gerçekleştirilen Danıştay Cinayeti, Türkiye'nin siyasi akışını bambaşka bir yöne evirmişti. O dönemin tanıkları ve ismi geçenlerin dinlendiği, tüm bilgi ve belgelerle açıklığa kavuşturulan Danıştay Cinayeti, Araştırmacı Siyasetçi Bülent Akkar ve TV Programcısı Ramazan Koyuncu'nun yaptığı programlar ışığında açıklandı.

Bülent Akkar ve Ramazan Koyuncu'nun ortak çalışmasıyla yayın hayatına kazandırılan "17 Mayıs 2006 - 9:45 Danıştay Saldırısı ile Yüzleşme"nin içeriğinde Türk Siyaseti'nin önemli isimleriyle yapılan yazışmalar ve yüz yüze görüşmeler ayrıntılarıyla yer alıyor. Olayın şahitleri aracılığıyla mahkeme kayıtlarına da yer verilen kitap, bu zamana kadar Danıştay Cinayeti ile ilgili çıkan eserlerin aksine, muhafazakar kesimin üzerine atılmaya çalışılan hadisenin, iç yüzünün bambaşka kaynaklara dayandığını belgelerle kanıtlıyor.

İsmiyle müsemma bir "Yüzleşme"yi içeren kitap, tüm karartılmak istenen delillere ve iftiralarla işlerinden edilen insanlara yapılan itibar suikastlerine rağmen kütüphanelerde yerini alıyor.

“Hukuk’u, Hukukullah’ı ve Türk Milleti’nin izzeti nefsini” önceleyen eser, Türk okuyucusunun dikkatine sunuldu.

Editör: Yadigar Hanım