Demirtaş AİHM'den Karar Gelmeden Tahliye Olabilir

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Demirtaş ile ilgili AİHM'in tahliye yönünde karar verebileceğini belirten HDP'li Bilgen, AİHM'den böyle bir karar gelmeden tahliye kararı verilebileceğini söyledi.

Halk TV'de Çağlar Cilara'nın konuğu olan HDP Grup Başkanvekili Ayhan Bilgen, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nden Selahattin Demirtaş'ın tahliyesi yönünde karar çıkabileceğini söyleyerek, AİHM kararından önce Türkiye'den tahliyesi yönünde karar verilebileceğini ileri sürdü.

Bilgen, "AİMH'den tutuklulukla ilgili olumlu bir karar çıkacağını bekliyoruz. AİHM öncesinde tahliye etmeyi düşünebilirler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.