Trabzonspor yöneticisi Solak: 'TS Club, kulübün taraftarıyla bağını güçlendiren bir köprü'

Trabzonspor yöneticisi Solak: 'TS Club, kulübün taraftarıyla bağını güçlendiren bir köprü'
Trabzonspor yöneticisi Fatih Solak, TS Club'ın kulüp ile taraftar arasındaki bağı güçlendirdiğini ve kulübün ekonomik olarak da güçlü bir yapıya sahip olmasını hedeflediğini belirtti.

Trabzonspor Kulübü’nün TS Club’dan sorumlu yöneticisi Fatih Solak, bordo-mavili kulüple olan güçlü bağını ve TS Club’la ilgili hedeflerini kulüp dergisinin 230. sayısında paylaştı. Solak, Trabzonspor’un kendisi için sadece bir spor kulübü değil, aidiyet, tutku, emek ve inancın birleşimi olduğunu vurguladı. Trabzon’da büyüyen Solak, Avni Aker Stadı’ndaki ilk maç deneyiminin hayatını şekillendirdiğini, bordo-mavili tutkusunun üniversite yıllarında İstanbul’da da devam ettiğini dile getirdi.

İş hayatındaki deneyimlerini Trabzonspor için kullanmaktan onur duyduğunu belirten Solak, yöneticilik görevinin sadece karar almak değil, camiaya karşı sorumluluk taşımak anlamına geldiğini söyledi. Kulübün sürekli gelişen, üreten ve çözüm odaklı bir anlayışla çalıştığını, TS Club’ın kulüp ve taraftar arasında köprü görevi gördüğünü ve marka değerini artırmak için önemli adımlar attıklarını belirtti. Dijital platformlarda da güçlü bir varlık oluşturmayı hedeflediklerini ve TS Club ürünlerini bir yaşam tarzı haline getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Ekonomik gücün sahadaki başarının sürdürülebilirliği için şart olduğunu vurgulayan Solak, Trabzonspor’un hem sahada güçlü, hem de ekonomik anlamda sağlam bir yapıya sahip olmasını hedeflediklerini dile getirdi. Yoğun iş temposuna rağmen sporu hayatından çıkarmadığını, Trabzonspor’da olmanın kendisi için bir yaşam biçimi olduğunu söyledi. Gençlere ise hayal kurmaktan ve çalışmaktan vazgeçmemeleri tavsiyesinde bulundu, sabır, azim ve disiplini vurguladı.

239122-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.