Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayan karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetiyor. Şansalan'ın yardımcılığını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Süleyman Özay yapıyor. 

Beşiktaş - Trabzonspor maçında Serkan Tokat, VAR hakemi olarak görev yapıyor. Öte yandan AVAR'da ise Koray Gençerler yer alıyor.

Ligde 3 haftalık galibiyet hasretine geride kalan hafta Bitexen Giresunspor deplasmanında son veren siyah-beyazlıların 18 puanı bulunuyor. Geride kalan 9 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Beşiktaş, averajla Adana Demirspor'un ardından puan cetvelinde 2. sırada yer alıyor. 17 puana sahip Trabzonspor ise 7. basamakta bulunuyor.

İşte 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip Talha, Montero, Masuaku, Josef, Salih, Dele Alli, Ghezzal, N'Koudou, Weghorst

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Vitor Hugo, Eren; Bakasetas, Gbamin, Hamsik; Abdülkadir, Trezeguet, Maxi Gomez

11' GOL | Trabzonspor öne geçti. Maximiliano Gomez attı. Soldan kazanılan köşe vuruşunda Bakasetas içeriye iyi ortaladı. Kale önünde iyi uzanan Maxi Gomez düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

28' GOL | Beşiktaş Larsen'in kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı. Sağdan Rossier son çizgiye indi ve içeri çok sert ortaladı. Yerden giden top Larsen'e çarpıp ağlarla buluştu. Durum 1-1.

36' GOL | Trabzonspor, Trezeguet'in golüyle yeniden öne geçti. Arthur Masuaku kendi yarı alanında topu Montero'ya göndermek isterken Trezeguet'nin önüne indirdi. Mısırlı yıldız karşı karşıya pozisyonda takımını yeniden öne geçirdi.

70' GOL | Beşiktaş Cenk Tosun ile beraberliği yakaladı. Beşiktaş'ta Nathan Redmond sağdan son çizgiye inip arka direğe iyi ortaladı. Wout Weghorst'un ceza sahası içinde vurduğu top üst direkten oyun alanına döndü. Dönen topu Cenk Tosun düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu.

90+2' Orta alanda bir anda tansiyon yükseldi. Enis Bardhi ve Rosier tartışma sonucu sarı kart gördü.

90+5' Rakip yarı alanın ortalarında Yusuf Yazıcı, Gedson'a yaptığı faul sonrası kırmızı kart gördü.

Editör: Habererk Habererk